Zeer geslaagde zomerbijeenkomst

Vrijdag 12 juli hebben wij de vakantie alvast ingeluid met de jaarlijkse zomerbijeenkomst. We hebben de jaarcijfers besproken, collega’s in het zonnetje gezet, en samen gesproken over het thema samenwerken. Dit alles werd afgesloten met een heerlijke lunch. In de middag hebben we het thema samenwerken verder uitgediept door samen een kettingreactie te bouwen met LEGO. Het was een super …

Gefeliciteerd Dion met je diploma Kraanmachinist

Met trots willen wij jullie informeren dat onze collega Dion op 28 juni 2024 zijn praktijkexamen voor kraanmachinist succesvol heeft behaald. Dit is een fantastische prestatie en een belangrijke mijlpaal in zijn carrière. We feliciteren Dion van harte met deze prestatie en kijken ernaar uit om zijn vaardigheden in toekomstige projecten te zien. Gefeliciteerd Dion!

weer een stapje dichter bij de elektrificatie

Als vervolg op de elektrificatie van Agado-Van Gameren hebben we voor de werkvoorbereiding een nieuwe elektrische auto aangeschaft. Deze stap draagt bij aan onze doelstelling om ons materieel te elektrificeren en onze duurzaamheidsdoelen te bereiken. We wensen de werkvoorbereiding veel veilige en duurzame kilometers toe.