Woningbouw

24/7 Service

Verstopt toilet of afvoer?
Rioolproblemen?
Storing CV-ketel?
Kapotte ruit?

Bel nu:
0852-73 80 00

Onze activiteiten
Stel uw vraag hier
AGADO Woningbouw

Voor de bouw, de renovatie of het onderhoud van een woning of bedrijfspand kunt u bij heel veel bouwbedrijven terecht. En laten we eerlijk zijn: de meeste bedrijven leveren prima werk.

Waarom zou u dan met AGADO in zee gaan? Nou, vooral omdat wij anders werken. Héél anders. En dat levert u meer op.

Helder over kosten
Onze collega’s werken vaak met een aanneemsom. Da’s handig. Voor hen. Maar voor u liggen de belangen anders. Daarom gaan wij in eerste instantie met u om de tafel. Samen maken we een helder plan, waarin u exact kunt zien wat bepaalde keuzes financieel voor u betekenen.
Helder over kwaliteit
Maar prijs is natuurlijk niet alles. Wij maken inzichtelijk hoe uw bouwproject de gewenste kwaliteit krijgt. We vertellen duidelijk wat de voor- en nadelen van een bepaalde aanpak zijn. En we laten zien hoe het anders kan. Beter, voordeliger, efficiënter, veiliger …We willen immers een bouwwerk opleveren, waar we zelf ook voor de volle 100% achter staan!
100% inzet
Bent u tevreden over het ontwerp en het plan van aanpak? Dan gaan we aan de slag. Met een vast team van jonge honden én doorgewinterde bouwers. Tijdens én na de bouw kunt u rekenen op hun onvoorwaardelijke inzet.
ImageImageImage